Concept ontwikkeling

Data omzetten naar de pixel perfecte oplossing

Met de juiste uitgangspunten wordt er in deze fase een pixel-perfect visueel concept ontworpen. Het is zaak om het concept zo dicht mogelijk bij de uiteindelijk oplossing te houden. Hierdoor kan het (interactieve) concept ook voor de ontwikkelingsfase getest worden.

Visual design

Breng de idee├źn tot in de pixel tot leven

Een mooi design is er eentje waarvan de gebruikers blij worden en niet alleen de designer. Natuurlijk moet de interface er aantrekkelijk en professioneel uitzien, maar de basis is altijd gebruikersvriendelijkheid. Door te ontwerpen vanuit feedback uit de UX Research fase kom je altijd tot een waardevolle oplossing en een waarde toevoeging voor de software.

Prototyping

Weten wat werkt

Tijdens de UX Research fase is er veel data over de gebruikers bekend. Het is de kunst om deze informatie om te zetten naar een goede oplossing voor de gebruiker. Doormiddel van prototyping kunnen we goed snel inzicht krijgen in verschillende oplossingen. Je kan de prototypes testen om zo tot de perfecte oplossing te komen. Hierdoor ontwikkel je uiteindelijk altijd een oplossing die ook daadwerkelijk werkt.